Audienţe TV: Știrile Kanal D de duminică seară, prima opțiune a telespectatorilor

Audienţe TV: Știrile Kanal D de duminică seară, prima opțiune a telespectatorilor

Conform datelor furnizate de Kantar Media, Kanal D s-a clasat pe primul loc, pe două categorii de public monitorizate, cu grupajul informativ prezentat de Silvia Ioniță.

Duminică, în intervalul orar menționat mai sus, Kanal D a fost lider de piață când a înregistrat 5.1 puncte de rating și 12,1% cota de piață pe targetul Național, respectiv 3.9 puncte de rating și 10,2% cota de piață pe targetul All Urban.

Grupajul informativ Kanal D de la ora 18:00 a fost urmărit de o medie de 889.000 de telespectatori din întreaga țară, în fiecare minut al difuzării. În minutul de aur, atins la 18:15, peste un milion (1.023.000) de români erau cu ochii pe Știrile Kanal D.

Grupajele informative Kanal D le prezintă telespectatorilor informația relevantă și cele mai importante subiecte de pe agenda publică. O echipă dedicată de reporteri acoperă cele mai de impact evenimente din diferite zone ale ţării, aducând cu profesionalism celor din faţa micilor ecrane ştirile care contează.

Nu pierdeți Știrile Kanal D, de luni până vineri, de la 9:00, 12:00 și 19:00, și în fiecare sâmbătă și duminică, de la 12:00 și 18:00. 


Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.